Tucking badpak en bikini met ruimte voor borstprotheses

Het wegwerken of minder zichtbaar maken van de penis via corrigerend ondergoed of tape wordt “tucking” genoemd. Onder tucking/corrigerend ondergoed vind je hier meer informatie over. Er bestaan echter ook tuckingslips in zwemstof of badpakken en bikini's met een extra laag lycra/verharde stof ter hoogte van de penis die ervoor zorgen dat alles minder tot niet zichtbaar is. Verder bestaat er ook een combinatie van een bikini top met een zwemrokje of zwemshortje. Tot slot zijn er ook badpakken waar er extra ruimte is voor borstprotheses (let op! kies voor borstprotheses die tegen (zee)water en chloor kunnen). 

Zwembinder, binder badpak en packing zwembroek

Het platdrukken of minder zichtbaar maken van de borsten via een speciaal daartoe ontworpen hesje wordt "binden" genoemd. Onder binders vind je hier meer informatie over. Er bestaan echter ook binders in zwemstof of sportief uitziende badpakken met een extra laag verharde stof ter hoogte van de borststreek die ervoor zorgen dat alles minder tot niet zichtbaar is. Deze binder badpakken bestaan uit ofwel één stuk ofwel twee stukken. Meestal is het een badpak met een broekje (dus niet diep uitgesneden rond de heupen/billen) of kunnen gedragen worden met een zwemshortje. 

Het dragen van broekvulling wordt "packing" genoemd. Onder penisprotheses vind je hier meer informatie over. Wil je graag zwemmen met een packer of penisprothese? Dat kan! Houd er wel rekening mee dat het materiaal van sommige packers sneller zal verweren door chloor of zeewater. Bekijk altijd goed of je packer of penisprothese waterproof is. De Mr. Limpy kan soms wat krimpen bij intensief gebruik in het water. Het product behoudt zijn vorm en structuur maar wordt iets kleiner. We raden aan om na het zwemmen de Mr. Limpy altijd om te rollen in maizena, om te voorkomen dat deze gaat plakken. 

Kies ook voor een zwemshort of -broek met een extra ruimte voor een penisprothese. Belangrijk is dat het de penisprothese goed op z'n plaats houdt. Je verkiest dan best een aansluitende zwembroek boven een losse zwemshort. 

Prijs en verkooppunten

Reken op een 45 à 100 euro voor een tucking badpak met ruimte voor borstprotheses. Een zwemrok/short en bikini bovenste kan je ook apart kopen en kost ongeveer 25 à 60 euro. 

Reken op een 45 à 100 euro voor een zwembinder of binder badpak. Een zwembroek met ruimte voor een packer kost ongeveer 25 à 60 euro. 

Raadpleeg de (web)winkel lijst onder 'borstprotheses', 'tucking/corrigerend ondergoed', 'binders' en penisprotheses' en zoek specifiek op 'waterproof' of specifieke zwemstoffen. 

Te bekijken/passen bij ons

  • Diverse zwembinders, zwempakken en zwembroeken met plaats voor een packer en verharde stof ter hoogte van de borststreek 
  • Tucking badpak

Laatst nagekeken op: .