Adviesraad transgender onderzoek over Test&Tell studie

We blikken tevreden terug op de eerste adviesraad van 2023 rond stem in transitie. hoogtijd om nog een tweede adviesraad te organiseren dit jaar. Ditmaal rond de Test&Tell studie.

 We kijken ernaar uit om jullie live te ontmoeten en horen graag jullie suggesties, visies,...rond transgender onderzoek. Op de agenda staat:

  • Een toelichting over de studie 'Test&Tell'Externe link  (2021-2023): een onderzoeksproject, gecoördineerd door het Transgender Infopunt, waarbij we zijn nagegaan hoeveel transgender en non-binaire personen in Vlaanderen en Brussel leven met hiv en hoe ze hun seksualiteit beleven/invullen. We ontvangen onderzoekster Judith Van Schuylenbergh, die het onderzoek zal toelichten.
  • Brainstormsessie: jullie input zal gevraagd worden voor onder meer de publicatie en communicatie van de studieresultaten, in welk format, via welke kanalen/platformen, …

Ook suggesties voor andere thema's zijn zeer zeker welkom! We bekijken dan of deze kunnen toegevoegd worden aan de agenda of/en aan bod komen tijdens een volgende adviesraad bijeenkomst.

Ben je graag betrokken?

Meld je dan zeker aan via: onderzoek@transgenderinfo.be

  • Donderdag 5 oktober 2023
  • 19u-21u
  • UZ Gent, vergaderzaal Vivaldi, ingang 12, route 1286

Meer info over de adviesraad: https://www.transgenderinfo.be/.../adviesraad...Externe link