Eline (zij/haar/haar)

Permanentie & communicatie

Eline verzorgt de (back-up) permanentie van dinsdag tot vrijdag. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de communicatie, houdt ze een vinger aan de pols via diverse sociale mediakanalen, en helpt ze de website up-to-date te houden.

Davo (hij/hem/zijn)

Permanentie, website- & projectwerk

Davo doet back-up permanentie op donderdag en vrijdag en zorgt ervoor dat de website de nodige updates en onderhoud krijgt. Daarnaast werkt hij op het project 'Beyond Binary Bars', gericht op het informeren en ondersteunen van transgender personen die in een Belgische gevangenis verblijven. 

Melanie (zij/haar/haar)

Permanentie & verbinding tussen TIP en CAW

Melanie verzorgt de permanentie op dinsdag en woensdag, houdt de zorgkaart up-to-date en ondersteunt familiewerkingen: het partnerproject en Berdache vzwExterne link (voor ouders). Daarnaast zorgt ze voor de verbinding tussen het TIP en Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAWExterne link ). Binnen deze functie is ze verantwoordelijk om CAW-hulpverleners op te leiden in het transgenderthema. 

Joz (hij/hem/zijn)

Personeel, financiën en projecten

Joz is oprichter van het TIP en als huidig coördinator van het Centrum voor Seksuologie en Gender (UZ Gent) verantwoordelijk voor ons personeelsbeheer, financiën en leidt tijdelijke (onderzoeks)projecten in goede banen. Daarnaast is hij voorzitter van de European Professional Association for Transgender Health (EPATH)Externe link .

Quinn (die/hen/hun)

Wetenschappelijk onderzoek

Quinn werkt als datarecruiter voor de studie 'Test & Tell' en werkt mee aan verschillende externe opdrachten.

Laatst nagekeken op: .