Opgeleide ouders van gendervariante kinderen staan voor je klaar!

Het Transgender Infopunt ondersteunt familiewerkingen van trans personen. Berdache vzw (vereniging voor ouders van gendervariante kinderen) heeft na jaren inzet de fakkel doorgegeven aan nieuwe ouders, die zich vrijwillig willen inzetten voor andere ouders: TransParent.  Het TIP heeft zojuist de 5 ouders van TransParent opgeleid tot ervaringsdeskundigen. Deze warme, lieve mensen staan vrijwillig klaar voor andere ouders die nood hebben aan persoonlijk contact met iemand in een soortgelijke situatie.

Heeft je kind nog maar net verteld dat het trans is en zit je met vragen, bezorgdheden, verwarde gevoelens? Mail naar contact@transgenderinfo.be. Het TIP beluistert je verhaal en matcht je aan één van de ervaringsdeskundigen indien je dit wenst.

Heb je nood aan een gesprek met verschillende mensen? Kom dan naar één van de live bijeenkomsten van TransParent. De data worden zo snel mogelijk vrijgegeven.

We zijn nog op zoek naar een tweede groepje ouders die zich wil inzetten voor andere ouders. Interesse? Mail naar contact@transgenderinfo.be