Nieuwe reeks praatavonden en oproep vrijwilligers

Het is interessant om dezelfde mensen terug te zien en hun evolutie en die van mij te kunnen delen: de ups en de downs, de twijfels en de goeie momenten. Ik heb de openheid enorm gewaardeerd en zou dus graag blijven komen.

Partnerproject

Het Partnerproject organiseert opnieuw een reeks praatavonden voor partners en ex-partners van trans, non-binaire en genderdiverse personen.

De volgende online praatavonden gaan door op:

  • donderdag 17 november 
  • donderdag 15 december
  • donderdag 19 januari    

De bijeenkomsten starten telkens om 20:00 uur en ronden af omstreeks 21:30. We trachten de groep te beperken tot ongeveer zeven deelnemers. Zo behouden we een fijne dynamiek.

Inschrijven

Via partnerpraatavonden@gmail.com. 

Vrijwilliger worden

Wil je jezelf graag inzetten voor andere (ex-)partners? Dat kan op verschillende manieren. Het Partnerproject zoekt nog vrijwilligers!

Wil je graag een praatavond leiden, een thema avond organiseren of partners één-op-één ondersteunen? Misschien werk je liever achter de schermen aan sociale media, herwerken van de website of wil je een standje bemensen op een Pride of ander event? Het kan allemaal!

Voor het één op één contact en het modereren van praatavonden voorzien we gratis opleiding en je komt in contact met ruimdenkende, warme mensen!

Interesse en wil je meer info: mail naar contact@transgenderinfo.be