''De club'' brengt trans*partnerrelatie en fertiliteitstraject in beeld

De reeks ''De club''Externe link - op vrt max - brengt het fertiliteitstraject van drie koppels met een kinderwens in beeld. Bij één van de drie koppels is de partner genderzoekende. Hierbij wordt zowel de kinderwens als de manier waarop het koppel zoekt naar het integreren van het genderverhaal in de relatie, mooi in beeld.

Ben je zelf een partner van een trans persoon of een genderzoekend persoon en heb je nood om hierover te praten? Dan kun je terecht bij het Trans*Partnerproject. Het is een project specifiek voor partners en ex-partners van trans personen, non-binaire en genderzoekende personen. Je kan praatavonden bijwonen en/of ondersteuning zoeken via één op één lotgenotencontact? Interesse? Neem contact met ons op: contact@transgenderinfo.be. Meer info vind je op deze pagina.

Ben je als koppel - waarbij één partner trans is - zoekende in welke opties jullie hebben in het kader van een kinderwens? Dan kan je morgen terecht bij de infosessie van het UZ Gent over kinderwens. Deze wordt georganiseerd door de dienst Reproductieve Geneeskunde van UZ Gent. Infosessie wordt gegeven door dr. Chloë De Roo.

  • Dinsdag 3 oktober 2023
  • 19u30 - 21u30
  • Gratis en online

Meer info vind je hierExterne link .