Ben je partner van een trans persoon? Praat erover!

Ben je een partner of een ex-partner van iemand die zoekende is in de genderidentiteit, trans persoon, non-binair persoon of travestie? Blijf niet met deze gevoelens zitten. Praat erover met partners en ex-partners die in een gelijkaardige situatie.

“Meemaken dat je partner trans blijkt te zijn is buiten categorie van levenservaringen die je verwacht. Mensen kunnen ontmoeten die van binnenuit kunnen begrijpen hoe existentieel dit gegeven is, geeft je hoop en troost.”

Wegens COVID-19 gaan de praatavonden nog steeds online door (in groepjes van 6 deelnemers). Van zodra bijeenkomsten in kleine groep terug worden toegestaan, zullen nieuwe data en locaties bekend gemaakt worden. 

  • 9 februari (20u-21u30) ONLINE PRAATAVOND
  • 10 maart (20u-21u30)  ONLINE PRAATAVOND
  • 7 april (20u-21u30)      ONLINE PRAATAVOND

De praatavonden gaan online door en zullen maximum anderhalf uur duren. Het maximum aantal deelnemers is 6 per avond. Interesse: gelieve je snel in te schrijven op één van bovenstaande data via partnerpraatavonden@gmail.com. Je zal via mail de specifieke link voor de praatavond toegestuurd krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van het beveiligd online platform ‘Whereby’. Je hoeft het programma niet te installeren.

Twijfel je nog? Heb je nog vragen of bezorgdheden? Neem contact op met de gespreksbegeleiders via partnerpraatavonden@gmail.com.
Nood aan een babbel via de TIP-medewerker of nood aan één-op-één lotgenotencontact? Dit kan nog steeds! Mail naar contact@transgenderinfo.test.