Annulatie 19 april en nieuwe data partnerpraatavonden

Het Partnerproject kijkt terug op een succesvolle workshop voor en door (ex-)partners op T-day (dé jaarlijkse trefdag voor trans & non-binaire personen en hun omgeving). Er waren veel nieuwe gezichten en een mooie diversiteit aan verhalen. Bedankt aan alle partners om hun verhaal te willen delen. Hieronder delen we een ervaring van één van de aanwezige partners.

“Het heeft me enorm veel deugd gedaan om eens openhartig mijn verhaal te kunnen delen. Ieder komt met een eigen uniek verhaal, maar toch kwamen we al snel uit op een aantal gemeenschappelijke ervaringen en gevoelens. In die herkenbaarheid ligt veel kracht en haalde ik persoonlijk veel erkenning uit. Erkenning voor mijn gevoelens; dat deze er ook toe doen, naast de gevoelens van mijn partner."

"Fijn dat er een platform zoals dit bestaat, want ik heb me vaak geïsoleerd gevoeld. Mijn partner en ik kunnen er goed over praten en houden rekening met elkaars tempo, dus dat zit heel goed. Er zijn echter een aantal zaken die ik (liever) niet met m’n partner bespreek. Ook praat ik hierover met vrienden, maar bij hen mis ik het partnerperspectief en de ervaringsdeskundigheid. Even vrijuit mijn situatie kunnen schetsen en horen hoe anderen dit aanpakken, werkte voor mij verademend.”

Met spijt in het hart moeten we de komende praatavond 19 april annuleren.
Gelukkig zijn er ook enkele nieuwe data gepland:

  • Donderdag 25 mei 
  • Woensdag 12 juli
  • Donderdag 14 september
  • Woensdag 15 november        

Telkens online van 20u tot 21u30. Graag vooraf inschrijven via mail naar partnerpraatavonden@gmail.com

We zijn nog steeds op zoek naar partners of ex-partners die het project mee wensen te ondersteunen. Interesse? Contacteer ons.