Adviesraad transgender onderzoek over stem

De Adviesraad transgender onderzoek is terug van weggeweest! 

Ondertussen zijn we april 2023 en is het lang geleden dat de adviesraad voor het laatst samenkwam. Hoogtijd om daar verandering in te brengen! 

We kijken er naar uit om jullie (nog) eens live te ontmoeten en horen graag jullie suggesties, visies,...rond transgender onderzoek. Graag nodigen we alle geïnteresseerden uit op donderdag 22 juni van 19u - 21u op de campus van UZ Gent. Locatie wordt nog gecommuniceerd.

Voor volgende bijeenkomst willen we werken rond het thema 'stem in transitie'.

We nodigen hiervoor o.a. prof. Evelien D'haeseleer, Clara Leyns en Tine Papeleu, logopedisten verbonden aan het genderteam UZ Gent, uit. Samen met hen willen we het hebben over onderzoek naar stem-, spraak- en communicatie gerelateerde noden van trans en genderdiverse personen en hun ervaring met toegang tot logopedie. Zij werken op dit moment aan een vragenlijst rond dit topic en krijgen hiervoor graag input.

Ook suggesties voor andere thema's zijn zeer zeker welkom! We bekijken dan of deze kunnen toegevoegd worden aan de agenda van 22 juni of/en aan bod komen tijdens een volgende adviesraad bijeenkomst.

Ben je graag betrokken?

Meld je dan zeker aan via: onderzoek@transgenderinfo.be

  • Donderdag 22 juni
  • 19u-21u
  • UZ Gent (info over locatie volgt nog)

Meer info over de adviesraad: https://www.transgenderinfo.be/.../adviesraad...Externe link