19 mei: thema avond over intimiteit/seksualiteit voor partners

Op donderdagavond 19 mei organiseren de ervaringsdeskundigen van het partnerproject i.s.m. Transgender Infopunt een thema avond over intimiteit en seksualiteit specifiek voor (ex-)partners van trans personen.

6 partners van trans personen zetelen in een panel en zullen getuigen en vragen beantwoorden vanuit hun eigen ervaring, met respect voor hun partner. Heb je al vragen? Je kan ze vooraf doormailen naar partnerpraatavonden@gmail.com of ze live/online stellen tijdens de avond.

We proberen enerzijds een veilige omgeving te creëren om over dit thema in gesprek te gaan, alsook zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom kiezen we voor een combinatie live en online.

De thema avond gaat door op donderdag 19 mei van 19u30-21u30 en is gratis.
We vragen je vriendelijk vooraf in te schrijven (onafhankelijk of je het live of online bijwoont) – via mail partnerpraatavonden@gmail.com. Geef bij het inschrijven aan of je live of online wenst mee te volgen.

Voor zij die live komen: UZ Gent, C. Heymanslaan 10, 9000 Gent. Gebouw K7, ingang 40, route 407 – Conferentiezaal.
Voor zij die online volgen: de link krijg je per mail na inschrijving. We vertrouwen erop dat je deze avond bijwoont als partner of ex-partner.
Indien er vraag en interesse naar is, zouden we in de toekomst een volgende thema avond rond seksualiteit openstellen voor zowel partners als trans personen.

Credit: Moremar // adobe